9 personen
9 personen
4 slaapkamers
4 slaapkamers
4 badkamers
4 badkamers
Zwembad en jacuzzi
Zwembad en jacuzzi

Vakantiehuis la Détente du Rocher

Dit moderne luxehuis met verwarmd binnenzwembad is ideaal gelegen in Ligneuville in de Hoge Venen, op 8 km van Malmedy en op 12 km van het meer van Robertville. Het huis is zo ontworpen dat het comfortabel plaats biedt aan 9 personen (baby inbegrepen). Het beschikt over 4 slaapkamers, elk uitgerust met een tv/dvd-speler en een aparte badkamer. De woning is gelegen op een heuvel met een panoramisch uitzicht.

 

De eigenaar heeft een ideaal programma voorzien om u, ongeacht het seizoen, een aangenaam verblijf te garanderen. Het binnenzwembad met jacuzzi voor 4/5 personen geeft uit op een prachtig terras op het zuiden met toegang tot een sauna (3-6 personen) die zich een tiental meter verder in de tuin bevindt. De omheinde tuin is uitgerust met een zandbak en een schommel voor kinderen en een petanquebaan.

 

Er is ook een overdekte barbecue die u toelaat om buiten te eten, beschut tegen regen en zon. U zit midden in een van de mooiste delen van de Ardennen, dat u tal van mogelijkheden biedt voor activiteiten zoals wandelingen rond de meren van Robertville en Bütgenbach, wandelingen in het natuurpark van de Hoge Venen en vele anderen sportieve en culturele activiteiten in de regio.

Elektrisch oplaadpunt

Het huis is uitgerust met een privé elektrisch oplaadpunt.

Aanbiedingen

Midweek 2017:

–10 %

 

Week & weekend:

Neem contact met ons op

 

Slaapkamers
Vakantiehuis in Ligneuville nabij Malmedy en Robertville - photo 6
Salonkamer
Vakantiehuis in Ligneuville nabij Malmedy en Robertville - photo 7
Zwembad
Vakantiehuis in Ligneuville nabij Malmedy en Robertville - photo 8
Tuin
Vakantiehuis in Ligneuville nabij Malmedy en Robertville - photo 9

Controleer de beschikbaarheid

Duration:
Weekend
Lange weekenden
Midweek
Week
2 weken
Vrije aankomstdagen
Verblijf